Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Opslagruimte te koop Amsterdam
  Alle opslagruimtes in Amsterdam en omgeving
  Opslagruimte te koop Amsterdam
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Opslagruimte te koop Amsterdam

  Bent u op zoek naar een opslagruimte te koop Amsterdam? We helpen u graag op weg bij het vinden van een passende opslagruimte in Amsterdam en omgeving. De hoofdstad van ons land is populair en steeds meer mensen willen er graag wonen en werken. Ook de woningen gaan hard en hierdoor stijgt ook de vraag naar opslagruimte te koop in Amsterdam. Het is immers prettig wanneer u te weinig ruimte heeft u wat spullen kunt opslaan in een eigen ruimte. Dozen, apparaten en andere materialen. Maar ook zijn sommige mensen op zoek naar grotere opslagruimte voor bijvoorbeeld voertuigen als een auto, caravan of camper. Dit is natuurlijk een particuliere zoektocht. Bent u zakelijk op zoek naar wat extra opslag dan helpen we u ook graag verder. Het is immers prettig dat u wat extra ruimte heeft om bij een verhuizing tijdelijk wat spullen op te kunnen slaan. Ook zaken als een archief of spullen die tijdelijk niet nodig zijn worden regelmatig opgeslagen. Maar een opslagruimte te koop in Amsterdam kan ook worden gezien als investering. U heeft bijvoorbeeld een webshop en denkt aan opslag met werkruimte om zo het beheer, het inpakken en de opslag zo goed mogelijk te beheren. In onze hoofdstad is de vraag zo ook flink aanwezig. Heeft u al een inventarisatie gedaan van de mogelijke objecten die aansluiten bij uw wensen en eisen? Aansluitend bij het budget dat u beschikbaar heeft? Of u nu als investering op zoek bent naar een opslagruimte te huur in Amsterdam Noord, Oost, Zuid of West. Laat u onderstaand op weg helpen naar passende en vooral beschikbare objecten.

  Opslagruimte te koop in Amsterdam en omgeving

  Amsterdam is enorm populair op zowel particulier gebied als zakelijk. Zo ook de vraag naar opslagruimte te koop in Amsterdam. Opslagruimte is er in veel verschillende vormen beschikbaar. Een garagebox in Amsterdam, een loods in welke vorm dan ook of een ouderwetse opslag voor spullen. Ook een groter pand waar u meerdere kleinere opslagplekken in kunt creëren is zelfs een optie. Daarom kunnen veel mogelijkheden ook als investering worden gezien. Woont u in Amsterdam of is uw bedrijf hier gevestigd? Is er een bepaalde voorkeur voor een wijk in Amsterdam voor het vinden van opslagruimte? Kies voor de wijken Zuid, Bos en Lommer, Bijlmer, Noord, Plantage, Rivierbuurt, Oostelijk Havengebied, IJsburg, Oud-West, Oost, Jordaan, Staatsliedenbuurt en o.a. de Pijp. Heeft u een bedrijfspand op de industrieterreinen Sloterdijk, Amstel Business Park Zuid, Cruquius, Business Park of Amsterdam Osdorp? Kunt u ondanks het pand nog wat extra opslagruimte gebruiken? Zet dan de volgende stap met het aanbod op deze pagina. Sommige mensen kiezen liever voor een optie in de omgeving van Amsterdam. Dit omdat dit handiger is om bepaalde redenen of juist omdat het dichterbij huis is of meer potentie heeft qua investering. Met Aalsmeer, Zaanstad, Huizen en Amstelveen zijn ook op dit gebied veel mogelijkheden. Profiteer van de drukte van de bloemenveiling in Aalsmeer. Bent u 1 van de bedrijven die bijdraagt aan de enorme economische opkomst van Zaanstad? Een jonge ondernemer in het door visserij bekende Huizen of Amstelveen. Een opslagruimte te koop in Amstelveen kan een prima investering zijn met het oog op de groei van deze stad als voorstad van Amsterdam en de ligging dichtbij Schiphol. Op deze pagina helpen we u graag op weg bij het vinden van de best passende optie bij u in de regio. We wensen u alvast veel succes toe bij uw zoektocht.