Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Opslagruimte te koop Eindhoven
  Alle opslagruimtes in Eindhoven en omgeving
  Opslagruimte te koop Eindhoven
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Opslagruimte te koop Eindhoven

  Bent u op zoek naar opslagruimte te koop Eindhoven? We presenteren u graag een divers aanbod aan opslagruimtes te koop in Eindhoven en omgeving. De lichtstad in het zuiden van ons land staat bol van technologie. Met Eindhoven airport en de vele grote bedrijven in de regio blijft deze vol in ontwikkeling. Dit brengt weer met zich mee dat verschillende mensen kiezen om zich te vestigen in Eindhoven. Ook bedrijven zoeken een pand of ruimte en groeien groter en dragen zo bij aan de regio. Wanneer iemand woonruimte zoekt in Eindhoven kan het zijn dat er beperkte ruimte is voor spullen. Een appartement in het prachtige centrum van Eindhoven brengt namelijk geen zolder met zich mee waar flink wat spullen opgeborgen kunnen worden. Kiezen voor opslagruimte te koop in Eindhoven kan zo een goede uitkomst bieden. Even tijdelijk wat spullen opslaan in een kleine opslagruimte, een voertuig tijdelijk stallen of een complete inboedel. Opslagruimte kopen kan een waardevolle besteding van uw budget zijn. Ook als investering kan het een waardevolle stap voor de toekomst zijn. Voor uw bedrijf wanneer u bijvoorbeeld kiest voor een opslagruimte te koop met werkruimte. Zo start u zakelijk bijvoorbeeld makkelijk uw webshop met wat voorraad met een passende opslagruimte. Inventariseer uw wensen en eisen en maak zo uw zoektocht een stuk makkelijker. We presenteren u graag onderstaand beschikbare objecten bij u in de regio.

  Opslagruimte te koop in Eindhoven en omgeving

  Of u nu zakelijk of particulier op zoek bent naar opslagruimte. Het zal altijd zorgen voor wat extra ruimte in een lastige situatie. Net wat extra opslag bij een verhuizing, een ruimte voor een archief of een complete nieuwe werkruimte met als bijkomend voordeel de ruimte om zaken op te slaan. Eindhoven kan soms wat druk en groot zijn. De vele wijken hebben elk hun eigen kenmerken en opties voor een opslagruimte te koop. Zo kunt u bijvoorbeeld investeren in een garagebox om zo rendement uit uw geld te behalen. Maar ook kan een opslagruimte met de tijd extra geld opleveren wanneer het hele gebied een mooie ontwikkeling maakt. Heeft u al een idee in welke wijk of omgeving u graag een optie zou willen vinden? Met het centrum, Stratum, Tongelre, Woensel, Strijp en Gestel en industrieterreinen als de Hurk, Esp, De Kade is de vraag naar opslagruimte te koop in Eindhoven ruimschoots aanwezig. Maar ook buiten Eindhoven kunt u objecten vinden voor uw zoektocht. Helmond, Waalre, Valkenswaard, Best, Deurne, Veldhoven en Geldrop hebben hun kenmerken en werken hard om inwoners en ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen. Zo staat Helmond bekend om de metaal- en textielindustrie en zijn er vandaag de dag nog veel ondernemers te vinden. Maar ook het bedrijvige Best, Deurne en Veldhoven werken hard aan groei. Liever een opslagruimte te koop vinden in Geldrop, Waalre of Valkenswaard? We presenteren u graag een divers aanbod aan opslagruimte te koop Eindhoven en de bijzondere omgeving. We wensen u een waardevolle zoektocht toe met het vinden van een passende oplossing.