Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
  1.  
  • Opslagruimte te koop Rotterdam
    Alle opslagruimtes in Rotterdam en omgeving
    Opslagruimte te koop Rotterdam
  1. Zoek objecten

    1. Provincie
    2. Plaats
    3. Type
    4. Huur / koop
    5. Min. oppervlak
    6. Max. oppervlak
    7. Zoekwoord
    8.  

    Belangrijke Informatie

    Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

  1. Opslagruimte te koop Rotterdam

    Bent u op zoek naar opslagruimte te koop Rotterdam? We presenteren u graag een divers aanbod aan beschikbare opslagruimte in Rotterdam en omgeving. Wie aan Rotterdam denkt zal wellicht meteen denken aan de drukte van de stad. De vele iconische gebouwen geven de stad een unieke uitstraling. Dit heeft weer zijn impact op het aantal nieuwe inwoners van de havenstad en de bedrijven die het aantrekt. Gaat u binnenkort verhuizen naar Rotterdam of woont u er al en gaat u binnen de stad naar een andere woning? Tijdelijk wat spullen opslaan zodat u rustig de tijd heeft om de verhuizing af te ronden? Opslagruimte te koop in Rotterdam vinden is een zeer passende oplossing. Ook op zakelijk vlak kan het bijdragen aan jullie gemak. Stel u gaat met uw bedrijf iets kleiner, juist groter of een nieuwe tak opzetten? In alle gevallen kan opslagruimte kopen in Rotterdam een meerwaarde bieden. Uw inboedel tijdelijk opslaan, een archief aanleggen omdat dit bij sommige branches nou eenmaal cruciaal kan zijn of een grotere opslag waar u nieuwe zaken kunt starten omdat hier ook extra werkruimte bij aanwezig is. Opslagruimte kopen in Rotterdam of omgeving kan ook als investering worden gezien. U bent de eigenaar van dit object en kan er alle kanten mee op. Stel u kiest voor een garagebox die u gaat onder verhuren dan is het een investering voor de toekomst. Ook kunt u kijken naar de behoefte die u heeft. Zoekt u een kleine ruimte waar u particulier wat spulletjes in kwijt kunt? Zakelijke ruimte als tijdelijke opslag en vervolgens de optie om te verhuren? In alle gevallen helpen we u graag op weg bij het vinden van passende objecten in Rotterdam of omgeving. Bekijk snel onderstaande opties en laat u helpen bij het vinden van de nog beschikbare opslagruimtes te koop in Rotterdam en omgeving.

    Opslagruimte te koop in Rotterdam en omgeving

    De drukte van de havenstad en de bedrijvigheid hebben een flinke impact op de stad. Veel ondernemers vinden hun weg naar Rotterdam en soms ook in combinatie met het vinden van een geschikte woning. Rotterdam bruist en de vraag naar opslagruimte te koop in Rotterdam en omgeving blijft sterk aanwezig. Bent u op zoek naar een kleine opslagruimte met 24/7 bereikbaarheid? Bepaalde specifieke eisen, lift aanwezig, beveiliging, in het centrum of juist buiten het centrum? Ook een opslagruimte met werkruimte te koop kan uw zoekopdracht zijn. Zet daarom eerst eens uw wensen op een rijtje zodat uw zoektocht een stukje makkelijker kan worden. Is uw woning of uw bedrijf gevestigd in een bepaald gedeelte van Rotterdam? Op zoek naar opslagruimte te koop in het Stadscentrum, Delfshaven, Noord, Kralingen, Feyenoord, Prins Alexander, Botlek of bijvoorbeeld Rozenburg? Extra opslagruimte op of rondom de industrieterreinen Nesselande, Prinsenland, Noordwest, Schiebroek of Spaanse Polder? De mogelijkheden zijn eindeloos en het is maar net waar uw behoefte ligt. Ook de omgeving van Rotterdam heeft een aantal plaatsen waar je terecht kan. Bekijk beschikbare opslagobjecten in Capelle aan den IJssel, Schiedam, Ridderkerk, Spijkenisse, Vlaardingen of Hellevoetsluis. De steden groeien gestaag door en mede door de drukte weten steeds meer jonge gezinnen en ondernemers hun weg te vinden naar deze plaatsen. Zoek in haringstad Vlaardingen, het groene en sfeervolle Capelle aan den IJssel, het door de jeneverproductie bekende Schiedam of Hellevoetsluis en Ridderkerk een passende opslagruimte te koop. We hopen u op deze pagina te helpen bij het zetten van een eerste stap.