Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.
 1.  
 • Opslagruimte te koop Utrecht
  Alle opslagruimtes in Utrecht en omgeving
  Opslagruimte te koop Utrecht
 1. Zoek objecten

  1. Provincie
  2. Plaats
  3. Type
  4. Huur / koop
  5. Min. oppervlak
  6. Max. oppervlak
  7. Zoekwoord
  8.  

  Belangrijke Informatie

  Heeft u vragen op opmerkingen over het getoonde aanbod? Wij kunnen telefonisch en schriftelijk geen vragen beantwoorden over de aangeboden objecten. Neem daarvoor altijd contact op met de betreffende aanbieder.

 1. Opslagruimte te koop Utrecht

  Bent u op zoek naar een opslagruimte te koop in Utrecht? We helpen u graag door een divers aanbod aan opslagruimten te koop opties in Utrecht of omgeving te presenteren. Wanner u op zoek gaat naar passende opties is het verstandig om een goede inventarisatie te maken. U maakt op basis van uw wensen en eisen een shortlist van te bezoeken objecten in uw directe omgeving. met de verschillende wijken die Utrecht rijk is heeft u een zeer uitgebreide keuze. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een opslagruimte in de binnenstad? Of kiest u voor de wijk Overvecht, Vleuten of Leidsche Rijn? Elke wijk heeft zijn eigen kenmerken. Bent u naar Utrecht verhuisd of werkt u in Utrecht en bent u daarom op zoek naar opslagruimte te koop in Utrecht of omgeving? Opslagruimten zijn te vinden in verschillende groottes. Zoekt u een kleine opslag ruimte voor enkele dozen die je niet gebruikt? Of zoekt u juist een wat grotere ruimte om bijvoorbeeld voertuigen in te plaatsen? Heeft u op zakelijk gebied nog veel meer ruimte nodig om bijvoorbeeld een complete inboedel te stallen? Dit kan tijdelijk of voor langere termijn zijn. Indien u al een duidelijk beeld heeft van de wensen die u stelt aan uw opslagruimte kunt u gericht zoeken in ons aanbod. Maar ook als u breder wilt kijken of u alleen nog maar wilt oriënteren op de vele mogelijkheden die er zijn voor opslagruimten bent u op onze site op de juiste plek. Wij hopen u met ons aanbod op weg te helpen bij het zoeken naar uw ideale opslagruimte die aan uw wensen voldoet.

  Opslagruimte te koop in Utrecht en omgeving

  Utrecht ligt centraal gelegen in ons land met een extreem goede bereikbaarheid en vee prachtige natuur is dit een regio die leeft. Steeds meer ondernemers vinden dan ook hun weg naar Utrecht. Ze starten daar een bedrijf als kleine ondernemer of ze zijn al een gevestigde naam in bepaalde branches. Het toenemende aanbod aan bedrijven in de stad brengt ook weer een toenemende vraag naar personeel en vraag naar meer woongelegenheid met zich mee. Ook dit heeft een gunstig effect op de vraag naar opslagruimte te koop in Utrecht en omgeving. Vaak wordt er in eerste instantie gedacht aan kleine opslagruimten. Echter zijn er ook vele mogelijkheden voor grotere opslagruimte te koop, zoals bijvoorbeeld een opslagruimte waar ook een loods bij zit of een opslagruimte waarin ook plaats is om uw kantoor eventueel met personeel te vestigen. Naast de stad Utrecht zelf heeft de omgeving van Utrecht ook veel te bieden op zakelijk gebied. Heeft u wel eens nagedacht over een opslagruimte te koop in Breukelen of Vianen, beiden zeer goed bereikbaar via de nabij gelegen snelweg? Of bijvoorbeeld Houten, een stad die de laatste jaren in opkomst is en snel groeit. Zoekt u steden die goed bereikbaar zijn via het water? Denk dan aan Maarssen, gelegen aan zowel de Vecht als het grotere Amsterdam -Rijn kanaal of het aan de Lek gelegen Nieuwegein. Welke stad het uiteindelijk ook wordt, we hopen u te inspireren en op weg te helpen in uw zoektocht naar uw perfecte opslagruimte te koop in Utrecht of omgeving.